DINER
VANAF 17:00
VANAF 17:00
BRUUTBURGER . . . 19
Van puur rundvlees van de Blakervelderhoeve in Langelo met sla, komkommer, tomaat, pickle relish cheddar, gebakken ui, gebakken spek en Bruut burger saus Voor de Bruute eter: dubbele burger +5
VEGA BURGER . . . 17
Burger op basis van tarwe met sla, komkommer, tomaat, pickle relish cheddar, gebakken ui en bbq-saus
KOGELBIEFSTUK . . . 25
Heerlijk malse biefstuk van Nederlands rund
Keuze uit pepersaus, champignonroomsaus, gebakken champignons, ui, chimichurri, kruidenboter
RIBEYE . . . 29
Met vet gemarmerd stuk vlees van de rib van het rund
Keuze uit pepersaus, champignonroomsaus, gebakken champignons, ui, chimichurri, kruidenboter
KIPSPIES . . . 19
Malse kipfilet met zoet-pittige marinade
ZALM . . . 25
Verse zalmmoot op de huid gebakken met verse tijm en citroen
VARKENSRIBROAST . . . 22
Ribstuk uit de lende van het varken met gebakken ui en champignons
CAMEMBERT (vegetarisch). . . 18
Uit de oven gegratineerd met honing, chiliflakes en verse tijm
Geserveerd met brood, groente en vers fruit
SPARERIBS . . . 20 26
Inmiddels een begrip in Roden, naar Surinaams recept
Gekruide langzaam gegaarde ribs in speciale zoet-pittige marinade
Ze vallen van het bot
Alle gerechten worden bereid op echte kolen in onze houtskooloven en geserveerd met warme groenten en een bijgerecht naar keuze
CRÈME BRÛLÉE . . . 8
Vanillecrème met slagroom
DAME BLANCHE . . . 9
Vanille ijs, warme chocolade en slagroom
TIRAMISU . . . 12
Wekelijks wisselend recept
BRUUT COUPE . . . 10
Sorbetijs van framboos, citroen en peer met slagroom en vers fruit
BROODPLANKJE (vegetarisch). . . 8
Aioli, kruidenboter, tapenade
GEFRITUURDE GARNALEN . . . 8
Chilimayo
CARPACCIO . . . 12
Rucola, Parmesaanse kaas, geroosterde pijnboompitten, truffelmayonaise
CARPACCIO VAN RODE BIET (vegetarisch). . . 10
Rucola, geitenkaas, walnoten, honing
TARTAAR VAN GEROOKTE ZALM . . . 12
Komkommer, limoen, rode ui, kappertjes, mierikswortel, mayonaise
PATAT . . . 5
Mayonaise
ROSEVAL AARDAPPELTJES . . . 5
Rozemarijn, knoflook
SALADE . . . 5
Naturel
GEFRITUURDE UIENRINGEN . . . 5
Chilimayo
CARPACCIO . . . 17
Parmezaanse kaas, rucola, geroosterde pijnboompitten, truffelmayonaise
GEROOKTE ZALM . . . 17
Dressing van mierikswortel
GEGRILDE KIPFILET . . . 16
Zoet-pittige marinade
RODE BIET (vegetarisch). . .16
Geitenkaas, walnoten, honing
BURRATA (vegetarisch) . . . 16
Geroosterde pijnboompitten, balsamico
Eventueel met coppa di Parma +1
Salades worden geserveerd met brood, patat of roseval aardappeltjes
Heeft U Allergieën? Laat Het Ons Weten